İsveç’in başkenti Stockholm’de 22 Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek olan Uluslar arası Komedi Film Festivali’nde gösterilecek olan “Züğürt Ağa” filminin büyük beğeni toplaması bekleniyor.



Komedi oyunculuğunda Türkiye’nin önemli karakterlerinden Şener Şen ve Türkiye’de rol aldığı her filmde tartışmasız beğeni alan Erdal Özyağcılar’ın “Züğürt Ağa” filmine kattıkları duyguyu vizyonda izlemek bambaşka bir keyif olacak.



Biograf Skandia’da gösterilecek olan film’in başrol oyuncularından Erdal Özyağcılar ve eşi Güzin Özyağcılar’da Filmi Vizyonda tekrar izleyerek yıllar öncesinde yaşanan o duyguyu filmi izleyecek olan İsveç’teki vatandaşlarımızla birlikte yaşayacaklar.



Hani bazı filmler vardır. Bin kere izlesen, bir kere daha izleyesi gelir ya insanın… İşte “Züğürt Ağa” tam da o filmlerden biri… Her zaman beğenerek izlediğim ve her izlediğimde de kahkahalara boğulduğum bir film.



Bence İsveç’in soğuğunda performansıyla salonda yer alacak film severlerin içini ısıtacak ve bol bol güldürecek olan filmin biletlerini tükenmeden almak lazım.



İsveç’te Türkiye filmlerinin sergilenmesi açısından ve Türkiye Film sektörü açısından da gidilmesinin anlamlı olacağını düşündüğüm bir film. Bu nedenle “Züğürt Ağa” yı başrol oyuncusu ile aynı salonda ve aynı ekranda izlemenin çok keyifli olacağına inanıyorum.



Belki düşünenlerimiz vardır neden çok eski bir film getirildi diye? Evet bunu bende festival organizatörü olan Nisti Produksiyon yetkililerine sordum.



Aldığım cevap aynen şu: “Düzenlenen film festivali formatı komedi filmler ve klasikler serisini kapsıyor. Bu nedenle “Züğürt Ağa” nın tercih edilmesi bu açıdan oldukça doğru olmuştur” cevabını aldım.



Şimdi gelelim bu filme nasıl gidebileceğimize:



Biletleri direk organizatörden almak için: 072 251 54 45 nolu telefonu arayabilirsiniz ya da internetten almak için tıklayınız