Olay Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki Kızılay Parkı'nda meydana geldi. Bir süredir ayrı yaşayan çiftten Seçkin Sarıkurtbay, kısa süre önce Kocaeli'nde yaşamaya başladı.

Bugün sabah saatlerinde Antalya'ya gelen Seçkin Sarıkurtbay, eşiyle görüşerek çocuklarını görmek istediğini söyledi.

ÇİFT ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI

Öğle saatlerinde Özlem Sarıkurtbay, 2'si erkek 3 çocuğu ve bir yakınıyla birlikte Kızılay Parkı'na geldi. Seçkin Sarıkurtbay, burada çocukları ve eşiyle bir süre görüştü. Özlem Sarıkurtbay'ın yakını çocukları alıp gittikten sonra çift arasında tartışma başladı.

Vurduğu eşinin başında yalvardı: Ne olur ölme

"NE OLUR ÖLME"

Tartışmanın büyümesi üzerine çantasından özel yapım bir tüfek çıkartan Seçkin Sarıkurtbay, eşini göğsünden vurdu. Eşinin kan içinde kaldığını gören Seçkin Sarıkurtbay, başını dizlerine koyarak, "Ne olur ölme, sana birşey olmasın" diyerek gözyaşı döktü. Seçkin Sarıkurtbay, eğilerek eşini alnından da öptü.

Vurduğu eşinin başında yalvardı: Ne olur ölme

EŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Özlem Sarıkurtbay, olay yerinde yaşamını yitirdi. Seçkin Sarıkurtbay polis tarafından gözaltına alınırken, özel yapım tüfeğe de el konuldu. Özlem Sarıkurtbay'ın cenazesi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. İkili arasındaki tartışmanın, çocuklarıyla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklandığı ileri sürüldü.

Vurduğu eşinin başında yalvardı: Ne olur ölme

Editör: İsveç Gündemi