İstanbul Taksim'de dün saat: 16.20'de patlayan bomba yüreklerimizi yaktı. Hain saldırıda 3 aileden 6 kişi hayatlarını kaybetti. Hastanelerde tedavi altına alınan 81 yaralıdan ise 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ANNE KIZ BOMBANIN KURBANI OLDU

AA'da yer alan habere göre saldırıda 38 yaşındaki Arzu Özsoy, kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar ile İstiklal Caddesi'nde yürürken hayatlarını kaybetti.

BABA İLE KIZI YAŞAMINI YİTİRDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalıştığı öğrenilen Yusuf Meydan (34) da, kızı 9 yaşındaki Ecrin ile güzel bir pazar günü geçirmek için Taksim'deydi. Baba ile kızı, sivilleri hedef alan hainler hayattan kopardı.

İHA'da yer alan habere göre İstanbul'a kız istemek için gelen Yusuf Meydan'ın ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi'nde gezintiye çıktığı öğrenildi.

BABA İLE KIZI ADANA'DA UĞURLANACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yüreğimiz, İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi. Baba ile kızının Adana'da toprağa verileceği öğrenildi.

KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Taksim saldırısında yüreklerimizi yakan bir de çift vardı. 40 yaşındaki Adem Topkara ise 27 yaşındaki eşi Mukaddes Elif Topkara ile hayatını kaybetti.

KARI KOCA ÇİFTİN CENAZELERİ TESLİM EDİLDİ

AA'da yer alan habere göre Adem Topkara ile eşi Mukaddes Topkara'nın cenazeleri sabah erken saatlerde yakınlarına teslim edildi. Çiftin, ikindi namazına müteakip Ayazağa Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başladı Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başladı

ECRİN'İN CENAZESİNİ ANNEANNESİ ALDI

Adana'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görev yapan ve kardeşinin nişanı için geldiği İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan'ın da cenazeleri ailelerine teslim edildi. Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen Ecrin Meydan'ın anneannesi Meryem Karataş, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

ANNE İLE KIZI ŞİRİNEVLER'DEN UĞURLANACAK

Patlamada hayatını kaybedenlerden Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar'ın cenazelerinin gün içerisinde yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. Anne ve kızın cenazeleri, ikindi vakti Şirinevler Ulu Camii'nde kılınacak namazın ardından Habipler Yayla Mezarlığı'nda defnedilecek.

Editör: İsveç Gündemi