Uzun süredir tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü İstinye Devlet Hastanesi'nde, çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.

'ÇABUK ÖLMEM İÇİN DUA EDİN' DEMİŞTİ

Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in vefatının ardından dikkat çeken bir açıklama yaparak, “Ne olur, eğer beni seviyorsanız çabuk ölmem için dua edin. Ben Müslüm’süz yaşayamam. 30 yıl boyunca hiç ama hiç ayrılmamıştık. 4 aydır ondan ayrı, ölü gibiydim zaten. Artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı. Geçen gün rüyamda beyaz kefenle onu görmüştüm, vedalaşmıştım. Kuşlar gibi elimden uçup gitti. Dün gece hiç uyuyamadım, sabah da öldüğünü söylediler." demişti.

Muhterem Nur vefat etti

İSİMLERİ HİÇBİR ZAMAN AYRI ANILMADI

Müslüm Gürses, 2013 yılında enfeksiyon ve organ yetmezliği nedeniyle aylardır yoğun bakımda tutulduktan sonra hayatını kaybetmişti. Ünlü arabeskçinin vefatından sonra eşi Muhterem Nur ise oldukça zor günler geçirdi.

Müslüm Gürses ile Muhterem Nur isimleri, yıllardır hiç ayrı anılmadı.

Muhterem Nur vefat etti

MUHTEREM NUR - MÜSLÜM GÜRSES AŞKI

Müslüm Gürses'in hayatını kaybetmesi bile bu dillere destan aşkı bitiremedi. Muhterem Nur, ona olan aşkını her fırsatta dile getiriyordu. Geçtiğimiz günlerde Müslüm Gürses, ölüm yıl dönümünde mezarının başında hayranları tarafından anıldı ve aralarında büyük aşkı Muhterem Nur yoktu. Hastalığı nedeniyle ilk defa sevdiğinin ziyaretine gidememişti.

Muhterem Nur vefat etti

Editör: İsveç Gündemi