OLAY, dün sabaha karşı Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz şahıslar, sokak üzerinde park halindeki araca yaklaştı. Arabanın sağ ön kapısının camını kıran şüpheliler, otomobilin gösterge panelini yerinden söktü. 

Çaldıkları panelle birlikte araçtan çıkan hırsızlar, geldikleri araca binerek kayıplara karıştı. Büyükçekmece’de aynı yöntemle 2 ayrı noktada da araçtan Hırsızlık gerçekleştiği öğrenildi. Maddi hasarın 200 bin liraya yakın olduğu öğrenildi. Sabah, otomobilinin durumunu gören araç sahibi İhsan Coşkun büyük bir şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalışma başlattı. Almanya’dan Türkiye’ye tatile giden İhsan Coşkun, hırsızları bulup polis ekiplerine ihbar eden kişiye 100 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Coşkun, “Sabah aracımın yanına gittiğimde bu şekilde gördüm. Camını kırıp içerisindeki gösterge panelini çalmışlar. Yaklaşık 200 bin lira zararımız var. Maddi imkanlarımızla bu zararı karşılayabiliriz ama bunu yapan insanlara çok kızdım. Bu hırsızları bulup polise ihbar eden kişiye 100 bin lira vereceğim” dedi.

Editör: İsveç Gündemi