AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında hafif ticari araç ile koyun taşıyan kamyonun çarpıştığı kazada gurbetçi çift yaralandı.

Kaza, dün saat 19.30 sularında Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 60. kilometresindeki Sandıklı Ekinhisar köyü kavşağında meydana geldi. Sezai Sargın'ın (55) kullandığı SDHKAN1 Avusturya plakalı hafif ticari araç ile Kadir İnce'nin kullandığı 03 SH 002 plakalı koyun yüklü kamyon çarpıştı. Kontrolden çıkan hafif ticari araç savrularak yol kenarındaki refüje çıktı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Hafif ticari araç içerisinde sıkışan gurbetçi Sezai Sargın ve yanında yolcu olarak bulunan eşi Kıymet Sargın (53) itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak, Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kamyon kasasında bulunan koyunlar ise çevredeki vatandaşların yardımı ile indirilerek başka bir araca yüklendi. Çekici yardımı ile kaza yapan araçlar otoparka çekildi.

Editör: İsveç Gündemi