Ankaralı Namık akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Şarkıcının son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti. Oturduğu apartmanın 7. katından intihar eden Ankaralı Namık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu’nun intihar ettiği anlaşıldı. Uğurlu’nun hastaneye gelen yakınları ve sevenleri ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.



7. KATTAN AŞAĞIYA ATLADI

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. "Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Daha sonra 7. kattan atladığı bildirildi. Ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı Ankaralı Namık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"İYİ HİSSETMİYORUM DEDİ"

Olayla ilgili şarkıcının Uğurlu’nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı:

“15 - 20 dakika önce dışarıdan geldi. İçeri girdikten sonra balkona oturdu. Ben çocukları uyutayım dedim. O da ‘ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum’ dedi. Sonra da intihar etmiş.”

Olay yeri inceleme ekipleri, Uğurlu’nun düştüğü yerde incelemelerde bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: İsveç Gündemi