Avrupa çapındaki dokuz günlük bir yolculuk boyunca, yönetmen Liza Minou Morberg ile yeni bir müzik videosu çekecek. Sahne donanımlarıyla dolu bir Volvo  Trucks ve dünyanın en iyi sürücülerinden biri de onlara yardımcı olacak. Sonuçları "Reality Road" TV dizisinden takip edebilirsiniz.

Volvo Trucks Halkla İlişkiler Direktörü  Per Nilsson, “‘Reality Road’ ile servis hizmetlerimizin gücünü göstermek istiyoruz” diyor. Per Nilsson, “Bir kamyonun yola devam edebilmesi için, araca bağlı olan hizmetler de en az aracın kendisi kadar önemli. Aynı zamanda eğlenceli bir TV programı sunarak daha geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi amaçlıyoruz. Bildiğim kadarıyla, pazarlama amacıyla reality şov kullanan ilk şirket biziz” diyor.

Mapei'ye bu yolculukta yönetmen Liza Minou Morberg, "Epic Split" sürücüsü Jens Karlsson, köpekleri Sushi ve özel olarak tasarlanmış bir Volvo FH eşlik ediyor. Dokuz gün boyunca, 4.000 kilometreden fazla yol katederek İsveç'ten İtalya'ya kadar gidiyorlar.

Videosu çekilen "millionwaystolive" şarkısı, Mapei'nin bu yıl yayınlanacak olan albümünde bir parça olarak yer alacak.

   

Mapei, “Seyahat etmeyi ve yeni insanlar ve kültürlerle tanışma fırsatım olmasını seviyorum. Bu aynı zamanda "millionwaystolive" şarkısının da konusu: Kendini sınırsız bir seyahat özgürlüğüyle yollarda bulmak. Bu, yollarda seyahat ederken dinlenebilecek en müthiş şarkı” diyor.

Volvo Trucks servislerinin çeşitli şekillerde sınanmasını görmenin yanı sıra, kamyonculuk dünyasıyla tanışan ve ona meydan okuyan Mapei'yi de takip edebilirsiniz. Mapei'yi başka etkinliklerin yanı sıra, Polonya'ya giden bir kamyon feribotunda zenne şovu sanatçılarıyla bir performans sunarken, Paris'in banliyölerinde doğaçlama bir gösteri düzenlerken ve Berlin'de iki tekerlek üzerinde sürülen bir kamyona eşlik ederken görüyoruz.

Dizi toplam sekiz bölümden oluşuyor. İlk üç bölüm 11 Haziran'da Volvo Trucks'ın YouTube kanalında yayınlanıyor.

Bilgi: "Reality Road"

"Reality Road" dizisinin fragmanı 9 Haziran'da Volvo Trucks'ın YouTube kanalında yayınlandı. Dizi 11 Haziran'da başlayıp üç haftalık bir süre boyunca gruplar halinde yayınlanacak olan sekiz bölümden oluşuyor.

    

Bilgi: Volvo Trucks Servisleri

Mümkün olan en yüksek işletim süresini elde etmek için doğru hizmetleri sağlanması büyük önem taşır. Volvo Trucks'ın yaptığı bir çalışmaya göre, koruyucu bakım sayesinde her 10 planlanmamış duraklamadan 8'i önlenebilir. Volvo Trucks'ın servis teklifleri kamyon üretkenliğini, düşük yakıt tüketimini ve güvenli sürüşü garanti eder. Hizmetler sürücü eğitimi ve yakıt önerisinin yanı sıra, Volvo Action Service aracılığıyla 24 saat yol yardımını içerir. 

Bilgi: Jens Karlsson

Jens Karlsson 28 yıldır kamyon sürücüsü olarak çalışıyor. Daha önce Volvo Trucks'ın "The Epic Split" ve "The Ballerina Stunt" reklam filmlerinde ileri düzey hassas sürücü olarak görev aldı. Düzenli işinde, Jens Karlsson İsveç ile Kuzey Avrupa arasında tankerle taşımacılık yapıyor. 

    

Bilgi: Mapei

Mapei uluslararası alandaki çıkışını 2007'de "Video Vixens" şarkısıyla yaptı. İlk stüdyo albümü olan "Hey Hey" 2014'te yayınlandı ve "Don’t Wait" ve "Change" single'larını içeriyordu. Mapei 1983'te ABD'nin Rhode Island eyaletinde doğdu. On yaşındayken İsveç'e geldi ve o zamandan beri Stockholm ile ABD arasında yaşadı. 

Bilgi: Liza Minou Morberg

Liza Minou Morberg, Los Angeles'taki USC School of Cinematic Art'tan film yapımcılığı diploması almış olan İsveçli bir yönetmen. İlk uzun metrajlı filmi 2014'te çekilen gençlere yönelik "Ensam Tillsammans" ("Birlikte Tek Başına") oldu ve daha önce kısa filmler, reklamlar ve müzik videoları yönetti.

 

Editör: İsveç Gündemi