Samsung'un sıradaki amiral gemisi modeli Galaxy S6 için geri sayım sürüyor. Bir yandan da telefona dair yeni söylenti ve sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce yaptığımız haberlerimizde, Galaxy S6'da Sony'nin ürettiği sensöre sahip 16MP ana kamera yer alacağı ve metal gövde tasarımıyla gelebileceğinden söz etmiştik. Biraz daha öncesine gittiğimizde, Samsung'dan kablosuz şarj duyurusu da gelmişti.

Samsung, 1 Mart 2015'te bir Unpacked 2015 etkinliği düzenleyeceğini duyurmuştu. Burada Galaxy S6'yı göreceğiz. Bunun yanında kavisli ekrana sahip S6 Edge de bekleniyor.

Bunları da geride bırakıp en güncel gelişmeye, yani T-Mobile'ın sayfasına gelelim. T-Mobile, Galaxy S6 hakkında en güncel bilgiler ve özel teklifler için teknolojiseverlere bir form doldurma sayfası hazırlamış. Bu sayfada bir de görsel var ve bu telefon, Galaxy S6 olabilir.

Görsele baktığımızda, yanlarının kavisli olduğunu ve aynı zamanda ekranın da yanlara doğru kavisli olarak uzandığını görüyoruz. Yine fotoğrafın sol tarafında Samsung logosu, sağ tarafında, yani alt ön panelde de Home tuşunu görüyoruz. Demek ki bu modelde de fiziksel tuş geleneği sürüyor. Son olarak, sağ yan tarafta da güç tuşu konumlandırılmış.

Samsung, önceki amiral gemilerine nazaran bu kez biraz daha farklı bir tasarımla geliyor gibi.
Editör: İsveç Gündemi