7 yolcu taşıma kapasitesi ile kalabalık ailelerin tercihi olmaya aday olan Volvo Yeni XC90 gelişmiş güvenlik önlemleri ve sunduğu konfor paketleri ile öne çıkıyor. Aracın en büyük özelliği ise satın almak isteyen kişiye kendi zevkine göre aracı oluşturma seçeneklerinin sunulması. Bu sayede herkeste olan standart bir araç satın almak yerine kendi Volvo’nuzu oluşturma imkanına sahip oluyorsunuz.

Aracın iç tasarımında standart olarak kullanılan siyah rengin yerine daha aydınlık bir iç mekan oluşturmak adına beyaz deri döşeme kullanılırken detaylarda ise ahşap ve siyah deri uyum içinde kullanılarak son derece farklı ve Volvo kalitesine özel bir iç tasarıma imza atılıyor. Araçta kullanılan yeni Drive-E teknolojisi sayesinde araç sürücüsünün çok daha konforlu bir sürüş keyfi yaşaması sağlanırken bunu mümkün olan en düşük yakıt tüketimi ile gerçekleştirmesi için desteklemelerde bulunuluyor.

Volvo Drive-E motorları sayesinde aracın çekiş gücü yükseltilirken yakıt tüketimi azaltılıyor ve emisyon rakamları da sınırın altına çekilerek çevrenin korunmasına katkıda bulunuluyor. Aracın iç donanım özelliklerinde yer alan Sensus sistemi ise aracın teknolojik özelliklerinin bir çoğunu sadece sesli komutlar vererek yönetmenizi sağlarken bu sayede sürücünün konsantrasyon kaybı yaşamasının da önüne geçiyor.

Yine araçta dokunmatik ekran üzerinden teknolojik özelliklerin kullanılması mümkün oluyor. Aracınızı sürerken müziği değiştirmek, arama yapmak ya da yol tarifi almak için sesli komut vermeniz yeterli oluyor. Yine özelliklerin pek çoğu aracın deri direksiyonuna yerleştirilen kısa yol tuşları ile kumanda edilebiliyor. Volvo Yeni XC90 satış fiyatı ise 333 bin liradan başlarken aracın dizel seçeneklerinin yanı sıra elektrikle çalışan modelleri de bulunuyor. Elektrikli Volvo Yeni XC90 satış fiyatları ise 429 bin liradan başlıyor. 
Editör: İsveç Gündemi