2014 yılı başında Danimarka, Norveç ve Finlandiya’dan sonra İsveç’te de hizmet vermeye başlayan Digison.Tv, 100’e yakın Türkçe ve Kürtçe tv kanalının yayınlarını İskandinavya başta olmak üzere Avrupa ve Amerika genelindeki abonelerine ulaştırıyor. Full HD 1080P IP kutuyu satın alan aboneler kesintisiz olarak yayınları izlemenin keyfini yaşıyorlar.



Çanak antenle klasik televizyon izleme devrinin kapanmaya başladığı günümüzde, insanlar artık evlerindeki internet bağlantıları üzerinden Türkiye’de yayın yapan Türkçe ve Kürtçe Tv kanallarını HD olarak televizyonlarından izleyebiliyor, yayını geriye sarıp kaçırdıkları programları tekrar izleyebiliyor ya da istedikleri programları kayıt edebiliyorlar.



DIGISON.TV’DE TAKILMA YOK, DONMA YOK



İnternet ve teknolojik alt yapısı çok güçlü olan Digison.Tv, abonelerinin kesintisiz ve sorunsuz olarak yayınları izleyebilmeleri için Avrupa’nın bir çok noktasından yedekli yayın hizmeti veriyor. Bu sayede yayınları kesintiye uğramadan abonelerine ulaştırabiliyor.

Digison.Tv’ye abone olmak isteyenler,  internet adresine girerek, İsveç ev paketi aboneliğini seçip kredi kartıyla ya da posta yoluyla ödeme yapabiliyorlar. İsteyenler müşteri hizmetlerini telefonla da arayıp sipariş verebiliyor. Digison.tv, IP kutunuzu aynı gün postayla adresinize gönderiyor.



İSVEÇ’TE 1’NCİ YILA ÖZEL KAMPANYA

Digison.Tv ‘ye şimdi abone olanlar, 3,500 Sek (ink moms) yerine 2,999 Sek (ink moms) ödeyerek Digital IP kutu, 1 yıllık abonelik ve ücretsiz kurulum alabiliyorlar.



Digison.Tv ‘yi Stockholm, Södertälje, Uppsala, Nyköping, Norrköpings, Malmö, Göteborg ve Helsinborg’daki yerel bayilerden de satın alabiliyorsunuz.

Digison.Tv Türkçe ve Kürtçe kanal listesi için buraya tıklayın



DIGISON.TV SVERIGE



Sipariş vermek ve bilgi almak için ;

İsveç Müşteri Hizmetleri (Türkçe) 0737 213 501

Web : 

Facebook : 

E-posta : [email protected]

Editör: İsveç Gündemi