Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri olan şarj problemine E-kağıtteknolojisi kullanılarak yeni bir çözüm geliştirildi.

1 HAFTA ŞARJ ÖMRÜ

Amerika merkezli popSlate tarafından geliştirilen E-kağıt teknolojisi ürünü yeni telefon kapağı ile artıkiPhone'larda şarj ömrü 1 haftaya kadar uzayacak. iPhone'larda şarj problemini çözmek için harekete geçen popSlate, bildirimleri ve saat bilgileri görüntüleyebilmek için yeni bir kapak geliştirdi.

KAPAĞI KULLANABİLMEK İÇİN

iPhone 5, 5S ve 6'larda kullanılabilen kapak, cihaza 4 inçlik yeni bir ekran kazandırıyor. Kapağı kullanmak için cihazınıza popSlate uygulamasını indirip senkronize ettikten sonra fotoğraflarınızı ekrana yansıtma imkanına kavuşuyorsunuz.

FİYATI

iPhone kullanıcıları için birçok sorunun önüne geçen bu kapağın internet üzerindeki satış fiyatı ise 129 dolar olarak belirlendi.

YOTAPHONE 2'DE KULLANILMIŞTI

iPhone'lara uyarlanan ikinci ekran ile batarya ömrünü uzatma fikri daha önce Rus teknoloji şirketi Yota Devices tarafından YotaPhone 2 modelinde uygulanmıştı. YotaPhone 2'lerde kullanılan bu teknoloji ile cihaza 5 günlük batarya ömrü biçilmişti.
Editör: İsveç Gündemi