Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone7'ye dair ortaya çıkan bilgilerle birlikte cihazın son hali de şekillenmeye başlamış durumda. Daha önce tasarımıyla ilgili birçok iddia ortaya atılan iPhone 7 Pro‘nun en detaylı çizimleri ortaya çıktı.

Sızan çizimlerde iPhone 7 ile ilgili herhangi bir bilgiye rastlanmazken iPhone 7 Pro’nun tasarımı en küçük ayrıntısına kadar görülebiliyor. 158,22 x 77,94 x 7,3 mm ölçülerinde olan telefon bu haliyle iPhone 6s Plus ile birebir aynı görünüyor. Arka taraftaki anten çizgilerinin tamamen kalktığı tasarımda çift kameranın bulunması dikkat çekiyor. Arka alt kısımda daha önce de iddia edildiği gibi smart connector girişi yer alıyor. Bu giriş sayesinde iPhone Pro’ya özel birçok aksesuarın ve kılıfın bağlanabileceği söyleniyor.

DAHA ÖNCE BİLDİLER

Ön ve yan kısımlarda herhangi bir değişikliğe rastlanmazken altta kulaklık girişinin olmadığı bir kez daha görülebiliyor. Daha önce iPad Pro ve iPhone 6 Plus’ın tasarımlarını, cihazlar henüz duyurulmamışken doğru bir şekilde ortaya çıkaran MacFan adlı dergide yayınlanan çizimlerin doğru olma ihtimalinin epey yüksek olduğu söylenebilir. Yine de bu çizime bir iddia olarak bakmak ve Apple etkinliğini beklemekte fayda var.

Editör: İsveç Gündemi