Artık yaz aylarının da ortalarına gelmiş bulunuyoruz. Bu, teknoloji dünyası için yeni iPhone modelinin tanıtılacağı tarihe çok yaklaştık demek oluyor. Apple'ın yeni iPhone modeli ile ilgili zaten özellikle son birkaç gündür sızıntıların ardı arkası kesilmedi. Son olarak kamera detayları sızdırılan ve yeni bir renk seçeneği ortaya çıkan iPhone 6s'in şimdi ise çıkış tarihi ile ilgili bazı bilgiler geldi.
M.I.C. Gadget tarafından yapılan habere göre Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ı 18 Eylül tarihinde satışa çıkaracak. Cihazların tanıtımı ise bundan bir hafta önce yani 11 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek. Bu bilgilerin "Foxconn'un içinden" onaylandığını da belirtelim.

Öte yandan Foxconn fabrikalarında hem iPhone 6s hem de iPhone 6s Plus'ın seri üretimine başlanmış. Ancak sızıntılara konu olan diğer iPhone modeli iPhone 6c hakkındaki belirsizlikler devam ediyor.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın yeni nesil Apple A9 çipset, 2 GB RAM ve 4K video kaydı gerçekleştirebilen 12-megapiksel ana kamera gibi özelliklerle donatılması bekleniyor.

Peki siz iPhone 6s ya da iPhone 6s Plus satın almayı planlıyor musunuz?

SABAH
Editör: İsveç Gündemi