İsveç'te ünlü bir rapçının video klibinde oynayan bir kadın klip çekimi sırasında vuruldu.

8 Aralık'ta Stockholm'ün takımadalarındaki Ingarö'de bir villada klip çekiminde oynayan kadın, klibin çekildiği anda açılan ateş sonucu vurularak yaralandı.

Saldırı sonucunda yere yığılan kadın, bir araçla hastaye görütülürken, yoldan geçen ambulansın önüne direksiyonu kırıp kadını ambulansa aktardılar.

Klip çekiminin videolarını inceleyen polis, videoda uyuşturucu kullanımı ve silah olduğu görüntüleri ele geçirdi. Klipte elinde silah bulunan 18 yaşındaki genci sorguya çekti.

8 Aralık'tan buyana olay hala tam olarak aydınlatılamadı.

Film çekimi sırasında kurşuna hedef olan genç kız kolundan yaralandı. Olayın şokuyla yere yığılan genç kız tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma savcılığı olayın arka yüzünü araştırmayı sürdürüyor. Klipte elinde silah bulunan 18 yaşındaki gencin olayda silahın gerçek olup olmadığını bilip bilmediği ve gerçek silahın video çekimin niçin kullandığı araştırılıyor.

Klip çekimi yapan firma ile ilgili soruşturma başlatıldı. İhmal nedeniyle şirketin ağır tazminat ödemesi bekleniyor. Ancak savcılık olayla ilgili tüm şüpheleri inceleyip delillendirmeden bir şey söylemenin doğru olmayacağını belirtti.