( Dunya muzigi yaz kampi) yaklasik 9 yildir Haziran ayinda 25.haftada her yil Bredäng kulturskolan da yapiliyor 4 gun suruyor sabah 10.00 ile 16.00 arasi.Yaklasik 30 cocuk katilabiliyor icerisinde SAZ -Cesitli ritm calgilari-Indisk Tabla-sarki söyleme ve indisk dans egitimi ve ayrica bild ve form calismalari yer aliyor kamp sonunda katilan tum cocuklarla halka acik bir gösteri yapiliyor.Burada amac Isvec de ya da baska ulkerlerde dogan farkli kulturlerden gelen cocuklari sanatsal ve kulturel yönlerden birbirine yaklastirmak.

Nazim Onay--Saz egitimi -folk musik egitimi  veriyor. Ayrica kulturskolan egitmenleri bu kampta yer aliyor.Kamp Isvecli ve göcmen cocuklarin ve ailelerin bir bulusma noktasi haline geldi ve cok ilgi göruyor.
Bu Världsmusik sommaläger kampi bulusmasini Stockholm Kulturskolan-Botkyrka Kulturskolan ve Re - Orient ortaklasa gerceklestiriyorlar.Kulturler arasinda gercekten basarili bir köpru kuruyor...
Her kampin sonunda 4 gun boyunca calisilan cesitle sarki ve performanslar ayrica ortak belirlenen bir turkce ve isvecce sarki seslendiriliyor.