Kulübü Paris Saint Germain'le biten sözleşmesini yenilemeyen ve adı sıkça Manchester United ile anılan Ibrahiovic, 7 Haziran günü çok önemli bir açıklamada bulunacağını beyan etmişti.

Hayranları tarafından bir sonraki kulübünü açıklayacağı tahmin edilen İsveçli yıldızın, iddia edildiği gibi United ile anlaşma imzalayacağı ve çok sevdiği Inter'deki eski hocası Jose Mourinho ile tekrardan çalışma fırsatı yakalayacağı söylendi.

"Başarılı strateji"

Kırmızı Şeytanlar'ın 27 yıllık menajeri Alex Ferguson'ın görevi bırakmasının ardından, 3 kötü sezon geçiren takımın, Jose Mourinho'nun yönetimi ile tekrardan eski başarılı günlere  kavuşacağı düşünülüyor. Bu sezon Louis van Gaal yönetimindeki takım, ligi 5.likle bitirerek son 25 yılın en kötü sıralamasına sahip oldu. Manchesterlı'lar bu kötü gidişata son vermek için başta teknik adam olmak üzere tüm kadroyu yeniliyor.

200 milyon poundluk rekor transfer bütçesiyle yapacağı ilk transferin Zlatan Ibrahimovic olması beklenen Portekizli teknik adam, her geçen gün beklentiyi arttırıyor. 35 yaşındaki İsveçli futbolcu da tarih vererek merakı arttırıyor. Bu ikilinin izlediği pazarlama stratejisi, sosyal medyanın da etkisiyle birçok kişi tarafından başarılı bulunuyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr
Editör: İsveç Gündemi