Manchester United, Zlatan İbrahimovic’i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Uzun süredir trasferi gündemde olan Zlatan İbrahimovic, geçtimiz günlerde gelecek durağının Manchester United olacağını açıklamıştı.

Transferin ardından açıklamalar yapan İbrahimovic, “Manchester United ile anlaşmaktan oldukça mutluyum. Premier Lig’de forma giymek için can atıyorum. söylemeden edemeyeceğim ki Jose Mourinho ile tekrardan çalışmak için sabırsızlanıyorum. O fantastik bir tknik adam. Yeni ve heyecan verivi bir meydan okuma için hazırım Kariyerim boyunca çok eğlendim ve harika hatıralar edindim. Şimdi de İngiltere’de özel hatıralar elde etmek için hazırım” ifadelerini kullandı.

Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho ise, “Zlatan’ın bir tanıtım ihtiyacı yok. Ibra her zaman yüzde yüzünü veren dünyanın en iyi forvetlerinden birisi. O dünyadaki en önemli lig şampiyonluklarını yaşadı. şimdi de dünyanın en iyi liginde forma giyme şansını yakaldı. İnanıyorum ki Zlatan takımın kupalar kazanmasına yardımcı olmak için çok çalışacak. Yeteneğinin gelecek sezon Old Trafford’ta taraftarlara keyif vereceğinden eminim. Tecrübesi de takımdaki genç oyuncular için paha biçilmez biçilemez bir yardım olacak.” dedi.

19F24579B6FF4FC9A4428A6DE094B8EE

Editör: İsveç Gündemi