İsveç Milli Takımı'nın basın sorumlusu Niklas Bodell, Türkiye ile Antalya'da 24 Mart Perşembe günü yapacakları milli maç hakkında FIFA, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonundan garanti verdiğini söyleyerek, '' ertelenmesi söz konusu değil'' dedi.
İsveç Milli Takımı'nın Stockholm'deki kampında AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Bodell, Belçika'nın başkenti Brüksel'de meydana gelen patlamalara ilişkin, "Gerek Ankara ve İstanbul'daki terör saldırıları, gerekse Belçika'da bu sabahki patlamalardan dolayı Türkiye'de oynayacağımız maçın ertelenmesi söz konusu değil. FIFA, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu ile de yakın temastayız. İsveç Dış İşleri yetkilileri de durumu takip ediyor. Şuana kadar irtibatta olduğumuz bütün kurumlardan olumsuz bir rapor almadık. Maç gününe kadar olağanüstü bir şey olmazsa, Türkiye'ye gideceğiz'' dedi.


- Antalya'da bir gün kalınacak

İsveç Milli Takımı'nın Türkiye'de bir gün kalacağını aktaran  Bodell, 23 Mart 2016 Çarşamba günü sabah antrenmanın ardından yerel saatle 14.30'da Antalya'ya hareket edeceklerini ifade etti. Bordell 3 saatlik bir uçak yolculuğundan sonrada Antalya'ya vararak direk otele geçeceklerini vurguladı. 

Maçın oynanacağı Antalya Stadyumu’nda hiç antrenman yapmadan maça çıkacakların kaydeden Bodell, hazırlık karşılaşmasının hemen ardından gece uçağı ile tekrar İsveç'e dönerek Çek Cumhuriyeti ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Orhan Karan/Atila Altuntaş
Editör: İsveç Gündemi