Sosyal medyada bir soyunma odasında genç oyuncuları tokatlayan antrenörün görüntüleri dünden beri konuşuluyor. 3 yıl önce çekildiği öğrenilen görüntülerde Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt, 3-1 geride girdikleri maçın devre arasında oyuncularını tokatlayarak küfür ediyor. Videoda büyük tepki toplayan antrenör Halit Kurt yaşananlarla alakalı Fanatik'e konuştu.

Dayağın disiplinin farklı bir versiyonu olduğunu belirten Kurt şunları söyledi:

"Oyuncularım arkamda iyi ki bizi dövdün hocam diyorlar. Şikayetçi olmadılar, hukuki bir durum söz konusu değil. Tokat attığım için değil ama küfür ettiğim için pişmanım"

"3 YIL ÖNCEKİ BİR VİDEO"

"25 yıllık antrenörüm. Başladığım heyecanla bu işi sürdürmeye devam ediyorum. UEFA B Lisansı'na sahibim. Bütün oyuncularım benim çocuğum gibi. Severim de döverim de. 3 yıl öncesine ait bir video. Müsabakanın ilk yarısını 3-1 geride soyunma odasına gidiyoruz. O gün kadroda olmayan bir arkadaşımız görüntüleri çekiyor. Nasıl olduysa şu anda yayılması sıkıntı oldu."

"Yoksa bütün oyuncularım bana destek veriyor ve arkamda. Şu anda eski oyuncularım bile beni arıyor. 82-84 doğumlu oyuncularım bile arıyor, video gönderiyor 'arkandayız iyi ki bizi dövdünüz' diye."

Editör: İsveç Gündemi