Khalili, İsveç'in 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016)  Elemeleri'nde Liechtenstein ve Moldova ile yapacağı maçlar öncesinde başkent  Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta, AA muhabirine Mersin İdmanyurdu ve Süper  Lig'e ilişkin açıklamalarda bulundu. 
 
Khalili, Süper Lig'deki hakem hatalarıyla ilgili olarak, "Süper Lig'de  hakem hataları çok fazla gündeme getiriliyor. Herkes kendi hatalarını görmezden  geliyor ve kolaycılığa kaçarak, hakemleri suçluyor. Bunun yerine kendi  hatalarımıza baksak, daha başarılı olur ve daha iyi futbol oynarız'' diye  konuştu. 
 
Mersin İdmanyurdu'nun lige istediği gibi bir başlangıç yapamadığını ve  kötü sonuçlar aldığını belirten 23 yaşındaki futbolcu, ''Bu gidişata son vermek  için çok çalışmamız gerekiyor'' dedi. 
 
Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktörlüğe getirilen Bülent Korkmaz  hakkında da görüşlerini aktaran genç futbolcu, "Korkmaz'ın gelmesiyle takıma yeni  bir hava geldi. Sonraki günlerde bu hava ile çıkışa geçeceğimiz inanıyorum"  ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan, antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen İsveç Teknik  Direktörü Erik Hamren, 9 Ekim'de karşılaşacakları Liechtenstein maçında sahaya  4-4-2 sistemiyle çıkacaklarını açıkladı. 
 
İsveç'in ilk 11'de, Trabzonspor'dan Erkan Zengin, Kasımpaşa'dan  Isaksson ve geçen sene Gençlerbirliği'nden Yunanistan'ın Olympiakos takımına  transfer olan Jimmy Durmaz'ın da yer alması bekleniyor. 

Orhan Karan/Atila Altuntaş
Editör: İsveç Gündemi