FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu mücadelesinde deplasmanda Yunanistan'a 2-1 yenilen İsveç Milli Futbol Takımı Futbolcusu Isaac Kiese Thelin, Aftonbladet gazetesine yaptığı açıklamada, maç sonunda Atina'da kaldığını ve Konyaspor ile transfer görüşmelerinden sonra olanların kesinlikle doğru bulmadığını ve sonucun çok kötü olduğunu belirtti.

Thelin, ''Konyaspor'a imza atmak için milli takım kampından ayrılıp, Türkiye'ye gittiğimde Konyasporla anlaşacağımdan oldukça emindim. Menajerim ile devamlı görüşme halindeydik, kontrol tamamen bendeydi. Konyasporla toplantıdan çok güzel bir şekilde ayrıldığımı hissettim. Sonra olanlara kesinlikle cevap veremem. Olanları kesinlikle doğru bulmuyorum. Böyle olması çok kötü'' ifadelerini kullandı.

Thelin, Anderlecht'in futbolcusu olmasına rağmen Belçika'ya dönmeyeceğini ve Katar ya da Suudi Arabistan'da bir takımla anlaşabileceğinin sinyalini verdi.

- Konyaspor Thelin hakkında açıklama yapmıştı

Öte yandan 6 Eylül'de Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, sosyal medyadan Isaac Thelin transferinin gerçekleşmeyeceğini açıklamıştı.

Açıklamada, ''Bugün imza atılması beklenen Isaac Thelin transferi, basında çıkan 'transfer bitti' haberleri sonrası menajerinin fiyat yükseltmesi sonucu tarafımızca iptal edilmiştir. Konyaspor'umuzun finansal yapısını görmezden gelerek adım atmama kararlılığımız sürecektir'' ifadeleri yer almıştı.

Editör: İsveç Gündemi