Portekiz'in Benfica takımının İsveçli futbolcusu Victor Nilsson Lindelöf, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele ettikleri Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu ve bunu da oynadığı futbolla gösterdiğini söyledi.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Lüksemburg ve Bulgaristan ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın, Stockholm'de gerçekleştirdiği kampta bulunan Lindelöf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'nde bulunması zaten onların güçlü ve iyi bir takım olduğunu gösterir. Oynadığı maçlarla da bunu gösterdiler. Biz, Şampiyonlar Ligi'ne kötü başlangıç yaptık. İnanıyorum ki kısa sürede toparlanarak istenen seviyeye geleceğiz. Grubumuzdaki her takımın bir üst tura çıkma şansını birbirine yakın buluyorum.'' diye konuştu.

- Jimmy Durmaz Fransa'da mutlu

Öte yandan, sezon başında Yunanistan'ın Olympiakos takımından, Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Toulouse'a transfer olan İsveç Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Jimmy Durmaz, Fransa'da çok mutlu olduğunu söyledi.

Toulouse'a transferi gerçekleştikten sonra kendini bulduğunu ifade eden Durmaz, ''Çocuklarım, ailem ve ben Fransa'da oldukça mutluyuz. İyi ki Toulouse'a transfer olmuşum.'' açıklamasında bulundu.
Orhan Karan/Atila Altuntaş
Editör: İsveç Gündemi