İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, finalde Cumartesi günü Ukrayna ile karşılaşacak. Maç öncesi moral depolayan milliler, gurbetçilerinde ilgi odağı. 
 
 Gurbetçilerin yakın ilgisinden oldukça mutlu olan ay- yıldızlı futbolcular ve teknik heyet, bugünde gurbetçilerin pizza ikramını geri çevirmedi. 

Burada bir açıklama yapan milli takım teknik direktörü Ali Metin, gurbetçileri 11 Ağustos  Cumartesi günü İsveç saati 18:00'de  Hammarby IP Stadı'nda Ukrayna ile oynanacak final maçına davet etti.

İsveç'te yaşayan Tüm Türk vatandaşlarına teşekkür ettiklerini belirten Metin, şu sözlere yer verdi:

''Sağ olsunlar vatandaşlarımız bugün bizi ağırladılar. Çok sevindik. Stockholm'e geldiğimiz günden itibaren sağ olsunlar desteklerini bizden esirgemediler. Bu haftada Cumartesi günü Ukrayna ile final maçımız var. Tüm Türk vatandaşlarımızı maçımıza bekliyoruz. Türkiye'den getirdiğimiz hediye Türk bayraklarını da maça gelen taraftarlarımıza dağıtacağız'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan final maçı vatandaşların getirdiği yaş pastayı kesen Metin, Ukrayna maçını galip gelerek Türkiye'ye Avrupa Şampiyonası kupasını hediye etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: İsveç Gündemi