İsveç İkinci Lig Takımlarından Brommapojkarna U19 takımında forma giyen Emre Erdoğdu, İsveç'in 2 Lig Takımı Akropolis IF takımıyla 2 yıllık anlaşmaya vardı.

İsveç U19 Milli Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki genç futbolcu Emre Erdoğdu, anlaşmadan mutlu olduğunu belirterek, ''Benim için gelecek adına iyi bir adım'' ifadelerini kullandı.

Akropolis Takımı İdari Menejeri Georgios Gogas ise, Emre'nin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söyleyerek, ''Geleceğin takımını kuruyoruz. Emre hem stoper bölgesinde hemde sağ bek olarak oynayabiliyor. Emre Akropolis'te kendini geliştirecek potansiyeli bulunan geleceğin yıldız adaylarından biridir'' dedi.

Genç futbocunun babası Ömer Erdoğdu ise  yaptığı açıklamada, Emre'ye Türkiye'den de bazı teklifler geldiğini aktararak, ''Türkiye'den çeşitlik kulüplerden teklifler aldık. Biz bir iki yıl daha İsveç'te futbol oynayarak hem zihinsel anlamda hemde futbol anlamında kendisini geliştirmesini uygun gördük. Daha sonra Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirerek oğlum Türkiye'de oynamak istiyor'' ifadelerini kullandı.

Editör: İsveç Gündemi