Milan ve Galatasray'ın İbrahimovic'in transfer etmek istemesini yakından takip ettiğini söyleyen İsveç'in en çok satan Aftonbladet gazetesinin deneyimli spor yazarı Simon Bank, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Milan'ın başkanı  Silvio Berlusconi'n kaynak bulması halinde İbrahimovic'in Milan'ı tercih edeceğini söyledi.
İbrahimovic'in Milan'a transferinin yakın olduğunu ifade eden Simon, Galatasray'ı  İbrahimovic transferinde çok şanslı görmediğini sözlerine ekledi.
Türkiye'de oynayan İsveçli futbolcuları ve oynadığı kulüpleri yakından takip ettiğini söyleyen Simon Bank, ''Beşiktaş geçen sene sezon ortasında transfer ettiği İsveçli stoper Alexander Milosevic'e sabır ederse dünyaca ünlü bir yıldız kazanmış olur'' dedi. 

Beşiktaş'ın genç oyunculara son senelerde önem vermeye başladığını vurgulayan Simon Bank, 23 yaşındaki savunma oyuncusu  Alexander Milosevic'in teknik kapasitesinin yüksek olduğunu ve geriden oyunu kurma kabiliyetine sahip olduğunu belirtti. Milosevic'in fizik gücünün de çok iyi olduğuna işaret eden Simon Bank, kısa sürede Milosevic'in hem İsveç Milli Takımı'nda, hemde Beşiktaş'ın değişilmez futbolcularından biri olacağını iddia etti.

 İsveç'e geri döneceği ve Malmö takımı ile anlaşma imzalayacağı haberleri çıkan Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Isaksson'un da durumuna değinen Simon Bank, Issaksson'un Kasımpaşa'da yedek kalmaya devam ederse İsveç Milli Takımı'nda ki yeride tehlikeye düşer'' dedi. Simon Bank,  Isaksson'da bu durumu  düşünüyordur ama, Malmö'den istediği ücreti alamayacağı için Kasımpaşa'da kalmaya devam edecektir'' şeklinde konuştu. 

ORHAN KARAN/ATİLA ALTUNTAŞ



Editör: İsveç Gündemi