Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında sahasında Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek 14'üncü şampiyonluğunu ilan Beşiktaş'ta şampiyonluk kutlamaları devem ediyor. 

İsveç'in başkenti Stockholm'de Beşiktaşlılar Deneğini'n organize ettiği gecede, İsveç'teki Beşiktaşlılar şampiyonluğu Medelhavspärlanda Restorandın'da kutladı.

Piyanist Adem ve Medelhavspärlanda'nın işletmecisi Mehmet Budak'ın söylediği canlı ve Türkçe şarkılar eşliğinde şampiyonluğu kutlayan Beşiktaşlılar, zaman zaman, ''Şampiyon Beşiktaş'' tezahüratı ile geceye renk kattı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde şampiyonluk pastası kesen Beşiktaşlılar, mutluluklarını restoranda bulunan İsveçlilerle paylaştılar.

İsveç Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ertan Erer, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu hak ederek kazandığını ve dernek olarak İsveç'ten gelecek sene Beşiktaş maçlarına taraftar götürmeye devam edeceklerini söyledi.  Beşiktaş kulübü ve camiası dünya'nin en büyük sivil toplum örgülerinden biri olduğunu aktaran Erer, ''Kulübümüzle gurur duyuyoruz'' dedi. 
Editör: İsveç Gündemi