Fransa Birinci Futbol Ligi'nde son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic, sosyal medya üzerinden takımından ayrılacağını açıkladı.

EFSANE OLARAK AYRILIYORUM

İbrahimovic, Instagram, Facebook ve Twitter'daki hesaplarından yaptığı paylaşımda, PSG'nin stadı Parc des Princes'in fotoğrafına yer vererek, "Parc des Princes'te yarın(bugün) son maçıma çıkacağım. Kral gibi geldim, efsane olarak ayrılıyorum" mesajını yayımladı.

Kariyerine ülkesinin Malmö takımında başlayan İbrahimovic, Hollanda'da Ajax, İspanya'da Barcelona, İtalya'da Juventus, Inter ve Milan'da oynadıktan sonra 2012'de PSG'ye geçmişti.

Ligue 1'de üçer kez yılın futbolcusu ve gol kralı olan İbra, bu sezon PSG formasıyla 49 maçta 46 gol attı. Ligde şampiyonluğunu mart ayında garantileyen başkent ekibi, son hafta mücadelesinde bugün Nantes'ı ağırlayacak.

SON MAÇI KUPA FİNALİ

İbrahimovic, PSG'nin 21 Mayıs'ta Fransa Kupası finalinde Marsilya ile oynayacağı maçta ise son kez takımının formasını giyecek. PSG'de 4 sezonda 4 lig, üçer Lig Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan İsveçli golcü, takımının finalde Marsilya'yı yenmesi halinde Fransa Kupası'nda ikinci zaferini elde edecek.

ABD YOLCUSU

Dünyanın en iyi golcülerinden PSG'nin yıldızı Zlatan İbrahimovic, Los Angeles Galaxy yolunda. İtalyan basınına göre İsveçli tercihini Amerika'dan yana kullanacak.

Editör: İsveç Gündemi