Fransız devi Paris Saint-Germain'den (PSG) ayrılması beklenen 34 yaşındaki İsveçli gol makinesi Zlatan Ibrahimovic için Avrupa'nın devleri sıraya girdi. PSG'nin bırakmak istemediği dünyaca ünlü golcünün peşinde Milan ve Chelsea gibi Avrupa'nın dev kulüpleri var...

Adının ülkemizde Galatasaray ile de anılan İsveçli yıldız için İtalya'nın Milan Kulübü'nün yanısıra İngiltere'den Chelsea'nin de transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Mourinho ile yeniden çalışmaya daha yakın

ABD'nin tanınmış spor kanalı ESPN tarafından yapılan habere göre İsveçli yıldızın sezon sonu PSG'den kesin ayrılacağı ve Chelsea'ye gideceği yazıldı.

Zlatan Ibrahimovic'in Inter forması giydiği dönemde 1 yıl birlikte çalıştığı Chelsea menajeri Mourinho ile bir kez daha çalışmak istediğini belirten ESPN, 34 yaşındaki yıldızın haftalık 210 bin sterline Chelsea ile sezon sonu için anlaştığını belirtti.

Milan takımının da Ibrahimovic için ısrarını sürdürdüğü de belirtilirken, İtalyan ekibinin 2.Başkanı Adriano Galliani'nin bizzat kendisinin Zlatan Ibrahimovic ile görüştüğü iddia edildi.

Editör: İsveç Gündemi