Basın toplantısında ''reklamlardan çok para  kazanıyormusun?'' Diye İbrahimovic'e  soru yöneten ve karşılığında, ''senin benim başarılarımdam dolayı karnın ağrıyor'' diye  çok sert cevap alan İsveç Kanal 4 Televizyonu Spor Müdürü Olof Lundh, İsvec gündemi muhabirine yaptığı açıklamada  İbrahimovic'in kendisine küstahça cevap vererek hakaret ettiğini söyledi.

İbrahimovic'e normal bir soru sorduğunu iddia eden Lundh, İbrahimovic'in kendisine çok sert tepki göstermesi ve hakaret etmesi karşısında korktuğunu ve şaşırdığını belirtti. İbrahimovic'in İsveç futbolunun ve Futbol Federasyonu'nun çok üstünde biri olduğunu savunan Lundh, İsveç futbolunun son yıllarda  İbrahimovic sayesinde dünyada ilgi gördüğünü ve bu durumu bilen Futbol Federasyonun'da, İbrahimovic'in gazeteci aşağılamasına sessiz kaldığını öne sürdü. 

Milli takım kampı için İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan Ibrahimovic, son antrenmanın ardından düzenlediği  basın toplantısında İsveç'in Kanal 4 Televizyonu Spor Müdürüyle sert tartışma yaşamıştı.

  Olof Lundh'un ''reklamlardan  çok para kazanıyormusun?'' Diye başlayan sorusuna çok kızan İbrahimovic, ''Ben ne zaman futbol içi ve futbol dışı başarılı olsam senin gözlerine acı olarak yansıyor. Başarılarımdan dolayıda karnın ağrıyor. Senin karnının ağrımasını görmek  bana zevk veriyor'' şeklinde sert açıklamada bulunmuştu.

Orhan Karan/Atila Altuntaş
Editör: İsveç Gündemi