Ünlü futbolcuların estetik ameliyatlarını yapan bu  camiasında üne kavuşan ünlü estetikçi  sans-serif; font-size: 16px; line-height: 24px; text-decoration: none; color: rgb(51, 51, 51) !important; cursor: pointer !important; font-stretch: normal !important;">Ayşe Yıldız'le ilgili ilginç bir detayı açıkladı.

"İBRAHİMOVİC DE BİZE GELECEK"

,  camiasından bir çok ismin estetik ameliyatını yaptığını belirterek özellikle 'e yaptığı ameliyatı  Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı Zlatan'in çok beğendiğini anlattı. 'n kendi burnu için de kendisine geleceğini söyleyen  canlı yayında Sporcope'a verdiği detayda "Erkan Zengin'e yaptık yeni ameliyat.  görmüş çok beğenmiş 'in burnunu. Görünce inanamamış. O da bize gelecek" şeklinde konuştu.

"ALPER'İ BANA  GÖNDERMİŞTİ"

'Ayşe estetik' futbolcuların sadece estetik amaçlı değil sağlık açısından da kendilesine geldiğini belirterk, "Alper Potuk'u bana  hoca göndermişti. Koşmasında problem olduğu için böyle bir uygulama yapmıştık. Estetiğin haricinde içini de düzeltmiştik." ifadelerini kullandı.

HASAN ŞAŞ DA SAÇ EKİMİ İÇİN GELDİ

'in yanı sıra ,  gibi isimlerin de burun ameliyatlarını gerçekleştirdiğini söyleyen Yıldız, kendisine gelen futbolcular arasında ,,  gibi isimlerin yanı sıra  gibi saç ekimi yapmaya gelen isimlerin de olduğunu söyledi.

(Sporcope)

Editör: İsveç Gündemi