Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Gökhan Gönül’ün menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeyeceğini belirtmesinin ardından görüşmeler tıkanmıştı. Gökhan da bu konuda geri adım atmamış, temsilcisinin arkasında durarak kendisinin mali konularda görüşme yapmayacağını bildirmişti. Bu gelişme sonrasında Gökhan’ın menajeri ile yönetici düzeyinde görüşmelerin başladığı ve olumlu devam ettiği belirlendi.

MAAŞIN ARTMASINI İSTİYOR

Milli futbolcu geçen sezonki garanti ücreti olan 1.7 milyon yerine, yeni sözleşmesinde 2.7 milyon euro garanti ücret istedi. Bunun dışında eski sözleşmesindeki toplam 765 bin euro maç başı ücretinin de aynı kalmasını talep etti.

4 YILLIK İMZA ATILACAK

Yeni yapılacak anlaşmanın 3 yıllık olması planlanıyor. Gökhan Gönül ise 4 yıllık bir anlaşmaya da sıcak bakıyor ancak ilk etapta 3 yıllık imzanın yapılması daha yüksek ihtimal gibi görünüyor. İki taraf arasında görüşmelerde detayların tamamlanmasının ardından resmi mukavele sürecine geçilecek. Her şey planlandığı gibi gibi giderse milli futbolcu 3 yıl daha Fenerbahçe’de kalacak.

İMZA PARASI İSTEMİYOR

Gökhan’ın görüşmeler sırasında kulüpten herhangi bir imza parası talep etmediği de ortaya çıktı. Eski kontratından farklı olarak sadece 1 milyon euro zam istediği ifade edildi. Ayrıca bir para olmadığı belirtildi.

Editör: İsveç Gündemi