İsveç ekibinin ligde önceki gün AIK ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçı izleyen Igor Tudor'un görevlendirdiği yardımcısının, "Klasik bir İskandinav takımı. İnatçı ve sertler. Kolay teslim olmuyorlar" raporu verdiği öğrenildi. Tudor'un gerekli önlemleri alması bekleniyor. Östersunds, 13. haftası oynanan İsveç Allsvenskan'da topladığı 22 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor.


TUDOR NİHAYET TEMPO DÜŞÜRDÜ
Slovakya kampında hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen dünkü antrenmanda sarıkırmızılı futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Macar ekibi Gyirmot ile oynanan maçtan dolayı tempoyu düşüren Tudor'un öğrencileriyle yakından ilgilenmesi dikkati çekti.

SAKATLIK ASLA İSTEMİYORUM
Igor Tudor'un en büyük korkusu sakatlık. Sezon öncesi hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı bu konuda yoğun çaba harcıyor. İdmanlarda genelde 'acımasız' davranan genç hoca, Gyirmot maçından önce futbolcuları sakatlığa yol açabilecek pozisyonlardan sakınmaları konusunda uyardı. Gomis ve Belhanda'yı da tam hazır olmadıkları için riske etmedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Editör: İsveç Gündemi