Savunmaya takviye adına arayışlarını sürdüren Galatasaray, Victor Nelsson'un ayrılık ihtimali sonrası bu bölgeye birden fazla ismi de dahil edebilir. Marcao ve muhtemel Victor Nelsson transferlerinden önemli gelir imkanı yakalayan Galatasaray, yine potansiyelli bir isme yöneldi. İşte sarı-kırmızılı camiada sıcak gelişme...

Gurbetçi Türk,  kahraman ilan edildi Gurbetçi Türk, kahraman ilan edildi

GİRESUN'A KAYBETTİ

Ligin ilk haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek iyi bir başkangıç yapan Sarı Kırmızılılar, dün akşam NEF Stadyumu'nda adeta büyük bir şok yaşadı. Sahasında Giresunspor'u konuk eden Galatasaray, kötü oyununun yanı sıra maçı 1-0 kaybederek hüsrana uğradı.

“STOPERE TAKVİYE İSTİYORUZ”

Giresun yenilgisi sonrası transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Buruk, şöyle konuştu: Kadroyu zenginleştirmek istiyoruz. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var. Stopere takviye istiyoruz. Emin Bayram sakatlandı, belki Emin hazır olsaydı kullanacağımız oyunculardan biriydi. Ön tarafada bize katkı sağlayacak, farklı oyuncu arayışımız olacak. Aynı anda iki sağ bek sakatlandı. 3’üncü sağ beki getirdik. Sol bekte sıkıntılar çekiyoruz.

ÖNCELİK STOPER

Torreira ve Mertens’i alarak bombayı patlatan Cim Bom, bu kez 3 farklı mevkiyi güçlendirmek istiyor. Başkan Dursun Özbek, NEF Stadı’nda maçın ardından teknik direktör Okan Buruk’la bir araya gelirken, transferdeki son durum masaya yatırıldı. Öncelikle stoper bölgesine takviye yapılması kararlaştırıldı.

Editör: İsveç Gündemi