Galatasaray Transfer çalışmalarına devam ederken ismi gündeme gelen oyunculardan biri olan Aliou Badji'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti. Aliou Badji, İstanbul'da olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Aliou Badji kimdir, kaç yaşında? Aliou Badji transfermarkt değeri ne kadar?
 

Galatasaray Transfer: Aliou Badji, Galatasaray'a transfer oldu mu?


Galatasaray'ın transferde ilgilendiği iddia edilen Aliou Badji, İstanbul'a geldi. İsveç'in Djurgarden takımında forma giyen 21 yaşındaki Senegalli golcü, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da olduğunu belirtti. Genç futbolcunun bu paylaşımı transfer iddialarını akıllara getirdi. 

İŞTE O PAYLAŞIM
 

Aliou Badji kimdir?


İsveç Allvenskan takımlarından Djurgarden'de forma giyem Aliou Badji, 21 yşaında ve Senegalli. 1.89 boyundaki Aliou Badji 2017 yılında Casa Sports'tan Djurgarden'e transfer oldu. İsveç Allvenskan Ligi'nde bu sezon Djurgarden formasıyla 28 maçta 8 gol atan ve 3 asist yapan Aliou Badji, toplamda oynadığı 34 maçta 10 gol atarken, 3 asist yaptı. Aliou Badji'nin kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Djurgarden yöneticisi Andersson, Aliou Badji'nin Galatasaray'a transferiyle ilgili gelen soruda, "Badji için talipler mutlaka olacaktır ama henüz Galatasaray veya başka bir kulüple temasa geçmedik. Bize ulaşmış resmi bir teklif yok." açıklamasını yaptı. 

Editör: İsveç Gündemi