EURO 2016 organizasyonu boyunca twitter'da en çok etkileşimde bulunan ülkenin renklerine boyanacak olan Paris'teki Eyfel Kulesi, bugünün sonunda Sarı-Lacivert olma ihtimali hayli yükseldi.

Kırmızı - Beyaz'a boyamıştık

Turnuvada o gün maçı olan ülkelerin taraftarlarının attığı tweetler sonrası en çok etkileşimde bulunan ülkenin renklerine boyanan Eyfel Kulesi, dün de Türk taraftarlar sayesinde Kırmızı - Beyaz'a boyunmıştı.

Bu gelişme sonrası daha da motive olan Fenerbahçe taraftarları da sosyal medyada organize olarak İsveç'i destekleme kararı aldı.

İsveç'in renkleri...

Bilindiği üzere Erkan Zengin'in de formasını giydiği İsveç bugün 19.00'da İrlanda ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe taraftarları da bu nedenle İsveç'i temsil eden 'SWE' etiketi ile paylaşımlarda bulunarak, İsveç bayrağının renkleri olan Sarı - Lacivert'e katkıda bulunma kararı aldı.

Günün diğer maçlarında İspanya ile Çek Cumhuriyeti saat 16.00'da, Belçika ile İtalya'da saat 22.00'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe taraftarlarının İspanya ve İtalya gibi sert rakiplere karşı twitter'da vereceği mücadele merak konusu. (Fanatik)

Editör: İsveç Gündemi