Fenerbahçe evindeki son iki derbi maçında da son dakikalarda bulduğu gollerle kazanmasını bildi. Galatasaray'a son dakikalarda gol atarak 1-0 kazandığı maç sonrasında Beşiktaş ile bu akşam karşılaştığı zorlu mücadeleden de 90'ıncı dakika da Sow'un attığı golle rakibini 1-0 devirmeyi başardı.

Türkiye Futbol liginin ezeli rakipleri zirve için kran krana mücadele ediyor.
Hafta sonu oynanan maçlarda lideri değiştiren önemli bir maç olarak öne çıkan Fenerbahçe Beşiktaş maçını kazanan Fenerbahçe, liderlik koltuğuna Galatasaray'ı oturttu.

Cumartesi akşamı Kasımpaşa ile Galatasaray maçının ilk yarısını Kasımpaşa 2-0 kazanmasına rağmen Galatasaray ikinci yarıda bulduğu 3 golle maçı 2-3 kazanarak puanını 55'e çıkararak liderliğe oturdu. Fenerbahçe bu akşam kazandığı 3 puanla birlikte 3. sıradaki yerini korurken zirvedeki üç ezeli rakibin puanları şöyle:
  • Galatasaray 55
  • Beşiktaş 54
  • Fenerbahçe 53
Bu sezon şampiyonluk için kran krana mücadele eden üç ekip gelecek haftalarda çıkacağı maçlar daha büyük önem arz ediyor.
Kimin şampiyon olabileceğini kestirmek son derece zor olan bir sezon geçiren Türkiye ligi bundan sonra daha büyük heyecanlara sahne olacak.
Editör: İsveç Gündemi