Trabzonspor'un  İsveç Milli Takımı'nda forma giyen yıldızı Erkan Zengin, pazar günün Stockholm'de karşılaşacakları Karadağ maçı öncesi, burnundan ameliyat olduğunu ve sahaya özel bir maskeyle çıkacağını belirtti.
Burnunda ki tıkanıklık sebebiyle yüzde 60 nefes aldığını ifade eden Zengin, 3-4 senerdir ameliyat olmayı düşündüğünü ama programının yoğun olması nedeniyle ameliyatı ertelediğini kaydetti. Ameliyattan sonra rahatladığını ve sahada daha fazla koşarak mücadele edeceğini söyledi.


EURO 2016 elemeleri G Grubu’nda 9 puanla 2. sırada bulunan İsveç’in,  14 Haziran’da grupta Karadağ ile yapacağı karşılaşmalarda mücadele edecek aday kadrosu şöyle:

Andreas Isaksson, Kristoffer Nordfeldt, Robin Olsen, Ludwig Augustinsson, Pierre, Bengtsson, Pontus Jansson, Erik Johansson, Alexander Milosevic, Per Nilsson, Jonas Olsson, Anton Tinnerholm, Oscar Wendt, Marcus Berg, Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Zlatan Ibrahimovic, Kim Kallström, Sebastian Larsson, Marcus Rohden, Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom, Erkan Zengin.
Editör: İsveç Gündemi