Amerika'nın Kaliforniya'nın Calabasas kentinde düşen helikopterde aralarında ünlü baskotbolcu Kobe Bryant'ında olduğu herkesin hayatını kaybettiği belirtildi.

Özel helikopter ile seyahat eden ünlü basketbolcu ve kendisine eşlik eden diğer kişilerinde hayatını kaybettiği söylendi.

Dünya basketbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen ABD’li Kobe Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybetti. NBA'de bu gece oynanacak tüm maçlar, Kobe Bryant'ın ölüm haberinden dolayı ertelendi.

TMZ’ye göre bu sabah, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Calabasas şehrinde bir helikopter kazası meydana geldi.  

Sikorsky S-76 türü helikopterde bulunan 5 kişinin de hayatını kaybettiği ifade edildi. Yetkililer, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını vurgularken uçağın düştüğü bölgede herhangi bir ev olmadığını ve karayolunun da etkilenmediğini aktardı.

Fox News muhabiri Wainwright, Kobe Bryant ile birlikte dört kişi ve kızı da helikopter kazasında öldüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

ESPN ve Reuters Haber Ajansı, ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın Kaliforniya’da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybettiği haberini doğruladı.

NBA'de bu gece oynanacak tüm maçlar, Kobe Bryant'ın ölüm haberinden dolayı ertelendi!

Editör: İsveç Gündemi