UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Beşiktaş-Benfica  mücadelesinde, konuk ekibin 3-0 öne geçmesine rağmen, Beşiktaş'ın ikinci yarıda 3-3 yakalaması  İsveç basınında yankı buldu.

Ülkenin en çok satan Aftonbaladet gazetesi, ''Geri dönüşün sanat golü'' başlığı ile Cenk Tosun'un attığı gole atıfta bulundu. 

Benfica'lı futbolcu Fejsa'nın attığı ikinci gol içinde ''Rüya gol''değerlendirmesinde bulunan haberde, ''Rüya gole, Cenk Tosun, sanat golüyle karşılık vererek takımının geri dönüş fişeğini ateşledi'' dendi.

Expressen gazetesi de Benfica'nın İsveçli defans oyuncusu Victor Nilsson'u kastederek, ''Victor Nilsson için stresli bir geceydi'' başlığını kullandı. 

Benfica ilk yarı attığı 3 golle, maçı garantiye aldığını düşündü. Oyuna ikinci yarı müdahale eden Şenol Güneş'in yanı sıra Cenk Tosun'un attığı süper gol Beşiktaş'ı ateşledi. Nilsson'un koluyla penaltıya neden olması ve Quaresma'nın ters ayağıyla yaptığı orta Beşiktaş'a unutulmaz bir geri dönüş yaşattı'' şeklinde yazıldı. 


İsveç'te maçın yayınını canlı veren Viasat kanalının web sitesinde ''Cenk Tosun'un rüya golüyle Beşiktaş müthiş bir geri dönüş yaptı'' dendi. 
Editör: İsveç Gündemi