Almanya ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada ilişkileriyle göz hapsinde olan Amine Gülşe ile Mesut Özil'in düğünle ilgili planları yavaş yavaş ortaya çıkıyor... Alman magazin sitelerinde yer alan habere göre Arsenalli yıldız ile Türkiye eski güzeli, düğün için Amine Gülşe'nin doğup büyüdüğü İsveç'i seçti. Geçtiğimiz haftalarda da Özil ile Gülşe Ailesi, Göteborg şehrinde bir araya gelip düğün yeri baktı. Düğünlerinin farklı olmasını isteyen gözde çift, kentteki birçok otel ve mekanı gezdi. Ancak Alman magazincilere göre Amine Gülşe ile Mesut Özil'in en çok beğendiği yer 'Tjolöholm' isimli şato oldu. Arsenal'den haftalık 140 bin sterlin yani yaklaşık 700 bin TL alan Mesut Özil, güzel nişanlısına da "Sen nereyi istiyorsan düğün orada olacak" dedi. Amine Gülşe'nin de ilk tercihi hem kendisi hem de annesinin çok beğendiği tarihi şato oldu...


Güzel model ile Arsenalli yıldızın beraberliği, sadece Türkiye'de değil tüm dünyada gündem...

500 KİŞİLİK TÖREN PLANI... 
Özil'in maç programı nedeniyle 2018'in ilk aylarında evlenecekleri konuşulan ünlü çift, Tjolöholm isimli şatodaki düğünlerine hem Gülşe'nin İsveç'te yaşayan aile fertleri, hem yıldız futbolcunun Almanya'daki yakınlarını hem de İstanbul'daki dostlarını davet edecek. Yaklaşık 500 kişi olması planlanan düğün şatodaki tören, konaklama ve ulaşım masraflarıyla birlikte Mesut Özil'e yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak.



1904'TE YAPILDI
İsveç'in en seçkin ailelerinin de düğün için tercih ettiği şato, 1898 ile 1904 yılları arasında yapıldı. Bahçesinde yüzlerce çeşit çiçeğin olduğu tarihi şatonun içerisi de paha biçilemez antikalarla dolu.

Doğan SAVAŞ/ÖZEL.
.
Editör: İsveç Gündemi