İddiaya göre, özel güvenlik şirketi çalışanı Ayşe E.'nin internette çok vakit geçirmesinden rahatsız olan eşi Dursun Ölmez, artık Facebook'a girmemesini söyledi.

BIÇAKLA OMUZUNDAN YARALADI

Çift arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan boğuşma sırasında Ayşe E., eline geçirdiği bıçakla kocasını karnından ve omzundan yaraladı. Hastaneye kaldırılan Dursun Ölmez, tedaviye alındı.

"EŞİM ÇOK KISKANÇTI"

Soruşturma kapsamında Ayşe E.'ye 'kasten yaralama' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Üç yıldır görülen davanın karar duruşmasında ifade veren sanık Ayşe E., 'Eşim aşırı kıskançtı. Olay günü elimde bıçak vardı, meyve yiyordum. İnternette başkalarıyla tanıştığımı ve saçlarımı onlar için yaptırdığımı söyleyerek bana vurdu. Kafamı duvara çarptı. O anki sinirle onu bıçakladım. Bu olaydan sonra eşimle 6 ay daha birlikte yaşadık, sonra ayrıldık' dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Dursun Ölmez ise ifadesinde "Eşim evde sürekli Facebook'a giriyordu, hiç çıkmıyordu. Bilgisayarı kapatmasını söylediğimde olumsuz cevap verdi. Ben de 'Kapatacaksın' dedim. Beni bıçakladı. Üzgünüm, eşimden davacı ya da şikâyetçi değilim" diye konuştu.

Editör: İsveç Gündemi