Facebook üzerinden canlı yayın imkanının getirilmesi pek çok kişinin bu imkândan yararlanmasını sağlarken canlı yayınlara ilgi duymayan ve canlı yayın bildirimlerini almak istemeyen kullanıcılar bu özelliğin bildirimlerini kapatabilmek mümkündür.

Bu bakımdan bu konuda yaşanan mağduriyetler de kolay bir şekilde giderilerek, işlemler direk Facebook internet sitesi üzerinden ayarlar bölümü ile yapılabilmektedir. Kullanıcıların canlı yayın ayarlarını yapabilmesi adını ayarlar bölümüne giriş yapması gerekirken ayarlar bölümü üzerinden yapılacak işlemlerde canlı yayın bildirimlerinin kontrol edilmesi yeterli olacaktır.

İlk olarak kişilerin Facebook üyeliği ile sisteme giriş yapması gerekir. Giriş sonrasında ise bildirimler alanında yer alan ayarlar bölümü açılmalıdır.


Ayarlar bölümünde canlı yayınlar ile ilgili detaylar yer almaktadır. Resimde işaretli alandan istenildiği gibi ayarlama yapılabilir
Belirtilen adımları takip edilmesi ile birlikte kişiler kolay bir şekilde canlı yayın bildirimlerini açabilecek ya da kapatabilecektir. Bu konuda kişiler kendi ihtiyaçlarına göre işlemlerini kolay bir şekilde yapabilir.
Editör: İsveç Gündemi