Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, Material Design anlayışı ile tasarımını yeniledi. Yeni tasarım güncellemesi bugünden itibaren sunulmaya başlandı.

Milyonlarca insanın kullanıldığı Facebook Messenger önemli bir tasarım değişikliğine gidiyor. Messenger uygulamasının başındaki isim olan David Marcus, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile bugünden itibaren sunulacak yeni tasarımın ilk görüntülerini paylaştı.

MATERIAL DESIGN TASARIM ANLAYIŞI

Google'ın Android Lollipop işletim sistemiyle hayatımıza giren "Material Design" tasarım anlayışına sahip Facebook Messenger'ın yen arayüzü, eskisine oranla çok daha modern görünüyor.

Bu arada şimdilik bu tasarım değişikliğinin sadece Android'i kapsadığını hatırlatalım. Bugüne kadar Android, iOS ve Web'te neredeyse aynı arayüzleri kullanan Facebook Messenger, bu güncelleme ile beraber Android platformunda oldukça farklı görünecek.

Ayrıca gelen güncellemenin sadece görsel değişiklikler barındırdığını ve herhangi bir yeni özelliğin eklenmediğini belirtelim.
Editör: İsveç Gündemi