Cumhurbaşkanıığı seçiminde olduğu gibi bu seçimde de vatandaşlar Kistamässan'da oy kullanacak.
Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği resmi facebook sayfasından yapılan açıklamada, '' 2015 Milletvekili genel seçimleri Kistamässan'da (Fuar Alanı - Torshamnsgatan 18, 164 40 Kista) 31 Mayıs 2015 tarihinde 10:00 - 19:00 saatleri arasında yapılacaktır'' ifadeleri yer aldı.

Bu arada Stockholm dışında ki hiç bir şehrede sandık kurulmayacağı ve Stockholm dışında oturanların da, Stockholm'e gelerek yukarda ki adreste oy kullanabilecekleri bildirildi

Buna göre yurtdışı seçmen kütükleri 14 Mart'ta asılacak. Seçmenlerin, Yurtdışı Seçmen Kütüğü’ne kayıtlı olup olmadığı öğrenmesinin en kısa yolu Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sayfasın www.ysk.gov.tr’dan sorgulama yaptırmak. Söz konusu isternet sayfasında Yurtdışı Seçmen Sorgulama’ya girecek olan seçmen, burada başta T.C. kimlik numarası olmak üzere istenen bilgileri doldurarak, kayıtlı olup olmadığını sorgulayabiliyor.

10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok tartışma yaratan yurtdışında randevulu oy verme sistemi bu seçimlerde uygulanmayacak.
Editör: İsveç Gündemi