Twiter hesabından ağır eleştiriler yapan Külünk, "Cem Özdemir ve Claudia Roth'dan basın özgürlüğüne müdahale" tweti attı. İşte tüm ayrıntılar.

"Her fırsatta Türkiye’de Basın özgürlüğü olmadığını ifade eden Alman Yeşiller Partili C.Roth ve C. Özdemir Almanya’da kendileri ile ilgili siyasi eleştiri yapan haber sitesi Dtz News 'i hedef alarak Avukatı aracılığıyla haberin başlığını değiştirmeye zorladı.

Yazar Avni Bilgin'in yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye Hükümeti hakkında hakarete varacak kadar eleştirilerde bulunan Özdemir, Roth’un kendileri ile ilgili yapılan eleştirilere yönelik tahammülsüzlüğünü şaşkınlıkla karşıladığını bunun ikiyüzlülük olduğunu ifade etti.

Berlinden Av.'ın Dtz News YY Avni Bilgin'e yolladığı mektupta, Müvekkillerimle ilgili attığınız son başlığı hemen değiştirmediğiniz takdirde hukuki sürecin başlayacağını yazarak, başlığı “ağır kişisel haklara saldırı” olarak nitelendirdi.

Sayın Cumhurbaşkanımızı ölçüsüz eleştiren özgürlükçüler kendileri söz konusu olduğunda nasılda haklarına saldırı olarak yorumluyorlar. Yıllardır bizi basın özgürlüğü ile vurmaya çalışan Batının çifte standartının ve ikiyüzlüğülüğünün çok net bir örneğidir bu" dedi.
Editör: İsveç Gündemi