Stockholm'de ABF binasında gerçekleştirilen tartışma paneline şuan da AP Parlamentosunda milletvekilleri bulunan 5 partinin gençlik kolu temsilcisi katıldı.

Panelin sunuculuğunu TUF'un Yönetim Kurulu Üyesi Mert Çimen yaparken, Merkez (Center) Partisi Gençlik Kolu Üyesi Louise Grabo, Yeşiller Ve Çevre (Miljöpartiet) Partisi Gençlik Kolu Üyesi David Ling, Hristiyan Demokrat (Kristdemokraterna) Parti Gençlik Kolu Üyesi Olof Kvernvik, Sol (Vänsterpartiet) Parti Gençlik Kolu Üyesi Henrik Malmrot ve Feminist (Feminister) Parti Gençli Kolu Üyesi Joakim Månsson Bengtsson katıldı.

Partilerinin Avrupa Parlamentosu çatısı altında yapacağı hizmetleri anlatan genç siyasetçiler, özellikle iklim ve sığınmacı politikası hakkında düşüncelerini açıkladı.

Paneli izleyen gençler merak edilen konularda  sorular yöneltirken, 2 saat süren panelin sonunda TUF'un Yönetim Kurulu Üyesi Mert Çimen, siyasetçilere birer hediye taktim etti.

Öte yandan son 6 aydır 20 yakın program düzenleyen TUF'un, önümüzdeki günlerde de bir çok programa imza atmaya hazırlandığının müjdesi verildi.

Sağ Muhafazakar (Moderat) Parti Gençlik Kolu Üyesi ve AP Milletvekili adayı Arba Kokalari

Hristiyan Demokrat (Kristdemokraterna) Parti Gençlik Kolu Üyesi Olof Kvernvik

Sol (Vänsterpartiet) Parti Gençlik Kolu Üyesi Henrik Malmrot 

 Feminist (Feminister) Parti Gençli Kolu Üyesi Joakim Månsson Bengtsson 

Yeşiller Ve Çevre (Miljöpartiet) Partisi Gençlik Kolu Üyesi David Ling

​​​​​​​

Editör: İsveç Gündemi