Programda İsveç SKM Başkanı Özer Eken, çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarına  teşekkür etti.

Geceye, İsveç İslam Federasyonu Başkanı Tahir Akan, İsveç'te misafir olarak bulunan Kulu Ak Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Akdağ, Handen Kültür Derneği Başkanı Ramazan Eken, Fittja Ulu Cami Başkan Yardımcısı Menderes Alıcı, İsveç Uygur Marif Derneği Başkanı Ahmed Tursun Azarbeycan Cemiyeti Üyesi Samed Fartaş ve çok sayıda davetli katıldı. 

İsveç SKM Yönetim Kurulu üyesi Sabri Karadağ'ın sunuculuk yaptığı gecede 1 kasın seçimleri öncesi, SKM İsveç yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kadınlar kolu ve gençlik kollarının yaptığı çalışmalar sinevizyon eşliğinde davetlilere sunuldu.

Sinevizyon gösterisinden sonra bir konuşma yapan SKM Başkanı Özer Eken, seçimden aylar önce sahaya indiklerini ve her alanda çalışma yaptıklarını söyledi. Gece gündüz uykusuz bir şekilde seçimlere çok sıkı hazırlandıklarnı söyleyen Eken, bekledikleri sonucu alamamalarına rağmen, İsveç'te birinci parti çıkmaktan mutlu olduklarnı söyledi. Eken, bütün ekip arkadaşları ve Ak Parti sevdalılarına teşekkür ederek, kendilerine desteklerini sunan Göteborg ve Malmö teşkilatınada şükranlarını sundu.

Daha sonra 100 yakın kişinin katıldığı davetliler bir arada yemek yiyerek sohbet etti. 1 Kasım  seçimlerinde Ak Partinin İsveç'te birinci olması nedeniyle gecenin sonunda yaş pasta kesildi.

Pastayı Başkan Eken'le birlikte SKM Yönetim Kurulu Üyeleri, İsveç'te misafir olarak bulunan Kulu Ak Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Akdağ, Ramazan Karaca kesti. 

ORhan Karan/Atila Altuntaş
Editör: İsveç Gündemi