AK Parti İsveç Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Özer Eken, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Akan, Musa Uğur ve  Bican Baran Handen bölgesinde esnafları ziyaret etti.

Stockholm'de 31 mayısta 1 gün seçimler için Kista Fuar'ında oy kullanılacağını hatırlatan Ak Parti SKM Başkanı Özer Eken, Stockholm'de 3 bölgeden 5 seferliğine otobüs kaldıracaklarını söyledi. Eken, Vatandaşların kolay oy kullanması için 1 bölge: Norgsborg Centrum'dan kalkan otobüsün Hallunda, Alby, Fittja ve Varbygard, 2 Bölge: Vesterhaninge, Jordbro, Handen, Brenberg ve Skogas, 3. Bölge: Tumba, Flemsberg, Huddinge Centrumuna uğrayarak, buralardan aldığı yolcuları Kista Fuarına götüreceğini söyledi. Eken Ayrıca Göteborg'den de otübüs kaldıracaklerını belirtti.

Esnaflara teşekkür eden  AK AK Parti İsveç Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Özer Eken "Esnaftan Allah razı olsun, bizi sıcak karşıladılar, gönülleri bizimle beraber. Ancak gurbetçi kardeşlerimin bazı sorunları var, o sorunları inşallah Sayın Başkanımızla seçimden sonra çözmeye çalışacağız, çözülmeyecek sorunlar değil, en doğal haktır. Zaten benimde geçenlerde katıldığım Almanya mitinginde Sayın başkanımız, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için dövizli askerlik bedelini ya da harcını 6 bin Euro’dan bin Euro’ya indirme sözü verirken, Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için 217 Euro olan pasaport harçlarını 100 Euro’ya indirileceğini açıkladı. Ayrıca Yurtdışından getirilen araçların Türkiye'de kalış süresini 2 yıla çıkarılacağı,  günlük bir sorun ama çok gündeme getirilmişti. Yurtdışından getirilen telefonların Türkiye'de kayıt edilmeden kullanma süresini iki katına çıkaracağını belirtti.'' şeklinde konuştu









Editör: İsveç Gündemi