Hafta sonunu İsveç'in Başkenti Stockholm'de geçiren Ağralı , kar yağışı ve soğuk havaya rağmen Stockholm'de dernek ziyaretlerinin yanı sıra ev ev dolaşarak halkla birebir temas sağladı. Ağralı'ya Ak Parti SKM İsveç Başkanı Özer Eken ve Yönetim Kurulu Üyeleri'de eşlik etti. 

Pazar günü Handen Bölgesi'nde kahvaltı programında seçmenlerle biraraya gelerek burada vatandaşların sorularını yanıtlayan Ağralı, buradan Bortkyrka ilçesine geçerek dernek ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Pazartesi günü aynı bölgede çalışmalarına devam eden Ağralı ve ona eşlik eden heyet Salı günü de Rinkeby, Tensta mahallerine geçerek orada dernek ve ev ziyaretlerine devam etti.

Rissne bölgesinde, bulunan Uygur Türkleri tarafından kurulan Satuk Buğra Han Kütür ve Eğitim Merkezi'nide ziyaret eden Ağralı ve heyet, burada Uygur Türkleri'nin sorunlarını dinledi.

Akşam'da İsveç Ak Parti SKM toplantısına katılan Ağralı, burada toplantıyı haber yapmak isteyen İsveç Devlet Radyosu SR'nin sorularını yanıtladı.

Üç günde binlerce insana ulaştık....


Ağralı ile birlikte Stockholm'de basmadık yer bırakmadıklarını söyleyen Ak Parti SKM İsveç Başkanı Özer Eken, üç gün içinde dernek ev toplantı ve konferans olmak üzere binin üzerinde insana ulaşarak Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi. 

Haftaya Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in İsveç'e geleceğini kaydeden Eken, Mehdi Ekeri'n Stockholm'de bir konferans vereceğini ve bazı toplantılara katılacağını ifade etti. 
Editör: İsveç Gündemi